Accesorii inteligente

M-am gândit la o nouă rubrică pe site, în genul “Bursa zvonurilor”, iar aceasta va implica comunitatea şi mai mult. Rubrica se va numi “DA sau NU”, iar în cadrul acestei categorii de articole vă vom întreba pe voi dacă un device merită sau nu achiziţia. Vă aşteptăm atât cu explicaţii tehnice, teoretice, cât şi cu exemple din experienţa voastră. Important este ca la final un cititor nespecializat să ştie dacă acel gadget poate fi achiziţionat sau nu şi la ce preţ. Să purcedem !

Am un amic care de câteva zile mă tot întreabă dacă merită să cumpere smartwatch-ul E-Boda Smart Time 400 HR. Trebuie să recunosc că iniţial nu ştiam mare lucru despre acest device, însă după câteva căutări mi-am făcut o primă impresie.

E-Boda Smart Time 400 HR 4

E-Boda Smart Time 400 HR este în realitate un ceas chinezesc denumit LY Pi Smartwatch al cărui preţ este de aproximativ 55 dolari, adică aproximativ 220 lei. Dacă adăugăm şi TVA 20% iese un preţ total de achiziţie de aproximativ 263 lei. E-Boda Smart Time 400 HR costă pe altex.ro 297 lei, iar diferenţa am putea spune că o reprezintă garanţia. Ca bani nu este o distanţă mare între original şi cel rebranduit.

De asemenea nu pot ascunde ideea că îmi place cum arată şi chiar dacă are un pachet limitat de funcţii, aş înclina să îi recomand achiziţia. Până la urmă vorbim de un smartwatch de buget, destul de elegant, cu preţ bun de achiziţie.

Voi ce spuneţi ? Să cumpere sau nu acest smartwatch E-Boda Smart Time 400 HR ? DA sau NU ?

E-Boda Smart Time 400 HR

Câteva dintre specificaţiile hardware pentru E-Boda Smart Time 400 HR:

  • display OGS de 1.3 inch cu rezoluție 240 x 240 pixeli;
  • procesor MediaTek 6261 de tip single-core, 64 MB RAM şi 32 MB ROM;
  • sistem de operare propriu compatibil cu Android şi iOS;
  • bluetooth 3.0, pedometru, senzor pentru citirea pulsului, monitorizare somn etc;
  • baterie de 250 mAh.