Diverse

Începutul de 2022 vine cu o noutate importantă pentru români, una ce trebuia implementată cu mulţi ani în urmă – plata cu cardul în unităţile teritoriale ANAF.

Unităţile teritoriale ale Trezoreriei Statului (ANAF) au fost echipate cu echipamente POS, astfel că persoanele fizice şi juridice vor putea plăti cu un card bancar veniturile către bugetul de stat sau veniturile cuvenite altor bugete administrate de ANAF. Plăţile vor putea fi realizate atât în conturi de venituri bugetare, cât şi în conturi unice.

În fiecare judeţ există mai multe sedii şi puncte de lucru ale ANAF, lista completă a acestora fiind disponibilă pe www.anaf.ro.

Se pare că pandemia COVID-19 are şi efecte bune, instituţiile statului fiind oarecum forţate de criza sanitară să grăbească procesele de digitalizare.

Sursa: hotnews.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.