Diverse

Faptul că Apple este o companie ce oferă o atenţie deosebită detaliilor, nu mai este o surpriză pentru nimeni. Foarte puţini dintre noi ştim că orice apare sub logo-ul Apple are în spate o poveste, o scurtă istorie sau, trecând în cealaltă extremă, chiar o analiză detaliată.

Astăzi vă vom explica de ce pe toate device-urile Apple apare setată ora 9:41. Până în 2010 apărea ora 9:42, o oră extrem de importantă pentru toţii fanii Apple. La lansarea din 2007 a primul smartphone iPhone, la ora 9:42, Steve Jobs a anunţat acest device prin afirmaţia “Astăzi, Apple va reinventa telefonul”. După această lansare, toate device-urile Apple aveau pe screensaver-ul de prezentare setată ora 9:42.

iphone_3gs

În 2010 însă, la lansarea primul iPad, Steve Jobs a făcut anunţul acestuia cu 1 minut mai devreme, la ora 9:41. După acest anunţ, s-a hotărât să rămână setată şi pe viitor ora 9:41 pe următoarele device-uri Apple.

Datorită celor două evenimente, Apple a decis ca în orice lansare pentru produse importante (smartphone, tabletă, laptopuri etc.) din viitor, introducerea acestora să fie realizată în jurul minutului 40 al prezentărilor.

iphone_5

Sursa: TheAtlantic.com

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.