Smartphone

Nu vă recomand să faceți achiziția unui iPhone 5S și 5C la momentul actual. De ce?

Apple nu livrează iPhone 5S și 5C în mod oficial pe plan local. Sunt importate de către magazinele online care doresc să facă o mică afacere / bișniță. Cumpăra cele două modele de iPhone din țările situate în vestul Europei și în SUA, le adaugă un preț piperat și încearcă să facă un profit frumos.

Mă rog, dacă vrei neapărat să ai un iPhone 5S sau iPhone 5C poți apela și la această soluție. Mai degrabă ar fi recomandat să aveți un prieten prin SUA și să-l cumpărați prin intermediul său. Ieși mai ieftin decât la iPhone-urile 5S și 5C din magazinele online românești.

iPhone 5S am observat că pornește ca preț în varianta de 16 GB de la 4499 lei la evoMAG, 3499 lei la QuickMobile și  4199 lei la Koyos. Așteptați debutul oficial care se va produce în maxim câteva săptămâni.

Apropo, am înțeles că în China deja se face discount la iPhone 5C și s-ar putea să vedem o ajustare de preț din partea Apple până la final de an.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.