Am scris despre OPPO Reno8 Pro și OPPO Reno8 și ambele mi-au atras atenția prin prețul afișat. Mi s-au părut destul de scumpe pentru costurile pe care filiala locală le-a pus în fața acestor dispozitive.

Nu că aș cunoaște OPPO pentru raportul preț / specificații adresat produselor sale, dar parcă de data asta mi s-a părut că au depășit cumva un prag pe care-l stabilisim în mintea pentru OPPO Reno8 Pro și OPPO Reno 8.

Am trimis întrebarea către reprezentanții OPPO, iar răspunsul primit l-am luat cu copy / paste:

OPPO este un brand determinat să ofere consumatorilor produse mai bune la un preț rezonabil pentru a satisface diferitele lor nevoi. Reno8 Pro, dar și Reno8, moștenesc mai multe specificații premium ale seriei emblematice Find, care reprezintă tehnologia de ultimă oră a OPPO și este comparabilă cu modelele emblematice de pe piață în ceea ce privește capacitatea de imagine, performanța și designul etc. În plus, la nivel local, cele două smartphone-uri fac parte din pachete speciale de vânzare ce includ produse cu valoare adăugată pentru consumator: Reno8 Pro este disponibil împreună cu un încărcător auto ce aduce încărcarea rapidă de 80W în mașină, astfel că utilizatorul uită de grija bateriei. În plus, credem că mingea oficială UEFA semnată de Ilie Dumitrescu aduce mai aproape de pasionați o frântură din această competitiție extrem de populară. Reno8 5G primește în pachetul de lansare căștile OPPO Enco Air pentru o experiență true wireless în mișcare.

Eu am făcut deja comentariile personale în cadrul articolelelor legate de cele doua modele Reno8. Vă las pe voi să duceți discuția mai departe în rubrica dedicată.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.