Opinie

Am găsit două grafice interesante la Liviu Mihai, primul prezintă procentul celor ce nu au folosit internetul în Q1 2014, iar al doilea oferă informații legate de comenzile online în același interval de timp. 

Datele sunt compilate de către Eurostat, iar în ambele situații, România se află pe ultimul loc.

Întrebarea voastră justă: De unde optimismul?

Din simplul fapt că online-ul este viitorul, iar proiectele dedicate au spațiu de creștere mare. La noi nu s-a ajuns la o suprasaturare, în timp și România se va alinia trendului european cu mai multe comenzi online, cu o prezență a internetului în fiecare casă, totul în viitorul apropiat.

Sunt optimist până și în ce privește proiectul Gadget.ro, avem loc de creștere în perioada imediat următoare și multe nișe sunt neacoperite, loc sub soare pentru toată lumea.

Online-ul autohton = posibilități nelimitate, tărâm de explorat.

Categorii: opinie
Tag-uri: dot ro
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.