Decathlon a deschis un nou magazin în centrul Veranda Mall din București. Aș spune că acest brand și filozofia din spatele său se potrivește la fix pe o piață emergentă precum cea locală. 

Decathlon aduce produse ieftine și rezistente, de aici și succesul de care se bucură în țara noastră.

Am fost la deschiderea magazinului din Veranda Mall (suprafață de 1800 metri pătrați, peste 5000 de articole și echipamente + teren de test în suprafață de 600 metri cu acces gratuit ce va fi deschis în 2019, Strada Ziduri Moși, nr. 23, Sector 2, etajul 1).

1. În 2017 au deschis primul centru logistic din România, centru ce deservește trei state sud-est europene (în Ștefănești). Rețeaua de magazine a ajuns la 23 de centre + platforma online și peste 1300 de colaboratori. Anul trecut au deschis trei magazine în Botoșani, Buzău și Piatra-Neamț + modernizarea spațiului din centrul comercial Pallady.

2. Fabricat în România – produse realizate în țara noastră ce le găsiți clar marcate la stand. Am observat că articolele fabricate în România sunt biciclete pentru cei mici și cei mari + încălțăminte pentru drumeții montane;

3. Magazinul din Veranda Mall are numai articole sub brand propriu Decathlon (colecțiile deja cunoscute de la Quechua, Nabaiji, Kipsta, Domyos, Btwin etc). Mi se pare un pariu interesant, în contextul în care știm cu țoți care este apetența românilor pentru branduri în genul Nike, Adidas etc;

4. Borna Plus – dacă nu găsești un anumit pachet îl poți comanda online din spațiile clar delimitate în acest sens. Livrarea la domiciliu este gratuită;

5. Livrare în 24 ore – așa a promis un director francez, dar echipa Decathlon ce se ocupă de logistică a avut o mică reacție de uimire în sensul în care s-ar putea să vedem asta prin 2019, în cel mai bun caz și doar pentru București.

De apreciat pentru noua locație este spațiul de 600 metri ce va permite testarea a diferite produse, vor organiza evenimente atât în exterior, cât și la interior etc. Un spațiu important este alocat fotbalului, după cum era și normal. Cred că mai toate terenurile sintetice din București rulează la capacitate maximă, mai ales în weekend.

Mi-aș dori să văd că extind gama de produse realizate în România, nu doar biciclete + încălțăminte pentru drumeții montane. Cel mai apropiat shop Decathlon de mine este cel din Pitești, nu am ce să le reproșez până acum (la un moment dat când am avut de racordat rachetele de tenis eram pe o listă de așteptare de vreo trei săptămâni, dar am punctat asta pe FB și au rezolvat mai rapid – în jur de o săptămână). Cum am spus și în al doilea paragraf: produse ieftine și rezistente, iar dacă mizează din ce în ce mai tare pe online = excelent.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: Decathlon

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.