Tablete

Dell se mișcă un pic mai greu pe plan local cu excepția tabletei Streak de anul trecut ce a fost lansată la eMAG aproape în același timp cu piața americană. Dell Streak de 7 inch va intra în curând în Marea Britanie și va costa 299 de lire – în euro ar însemna în jur de 330 euro. Vorbim de modelul fără 3G – Wi-Fi only – procesor dual-core la 1 Ghz, cameră foto principală de 5 Megapixeli și secundară de 1.3 Megapixeli, display de 7 inch cu rezoluție 480×800 pixeli, 512 Mb RAM, bateria este de doar 2200 mAh, sistem de operare Android 2.2.

În România ar trebui să coste în jur de 1.300 – 1.400 lei dacă s-ar menține costurile din UK. Eu zic că oferă multe. Dell Streak de 5 inch pe care am avut ocazia să îl testez a ajuns acum să coste 1.499 lei.

sursa

Categorii: delltablete
Tag-uri: Dell Streak 7

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.