Preţul este de 2.699 lei. Astăzi la 11 este un fel de conferinţă de care v-am scris aici. Eu sunt încă nehotărât dacă să mă duc sau nu. :) Sincer, dacă aş primi la un review Streakul cred că deja eram pe drum spre Bucureşti.

Click pe imagine pentru conţinut.
Este puţin aiurea că vine cu Android 1.6 când majoritatea smartphone-urilor au măcar versiunea 2.1. Bănuiesc că un update de software va fi disponibil până la sfârşitul lui 2010. Ca specificaţii tehnice este similar cu Desire sau Galaxy S dar are un ecran multitouch de 5 inch ce îl face aproape imposibil de strecurat în buzunar. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.