Notebook

Alături de Dell XPS 13 și Dell XPS 15 a sosit și fratele mai mic, Dell XPS 12. Printr-o conexiune magnetică se face trecerea între modul tabletă și cel de notebook clasic. 

Dell XPS 13 nu are toate specificațiile hardware cunoscute, pe site-ul companiei sunt mai multe imagini și câteva elemente-cheie în ce-l privește pe viitorul membru al familiei XPS.

În privința display-ului sunt două opțiuni: 1920×1080 pixeli sau 3840×2160 pixeli cu un panel conceput de către Sharp. Ambele controlabile tactil, în contextul în care produsul funcționează și ca tabletă propriu-zisă.

Dell folosește sticlă Corning Gorilla Glass NBT pentru un plus de protecție a display-ului de 12 inch. Dell XPS 12 are o cameră principală de 8 Megapixeli și alta frontală de 5 Megapixeli. Integrează un port multifuncțional Thunderbolt ce permite încărcarea device-ului, dar și conexiunea cu până la 2 monitoare ce afișează rezoluție de până la 4K, permite transfer de date cu viteze de până la 40 Gbps.

Dell XPS 12 ca tabletă cântărește 790 gr. și are o grosime de 8 mm, iar ca notebook urcă la 1.27 kg și o grosime cuprinsă între 16 – 25 mm. Nu se cunosc detalii legate de preț și disponibilitate, nici măcar în SUA.

Galerie de imagini cu Dell XPS 12;

Sursa: Dell.com

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.