Hardware

De’Longhi a lansat săptămâna aceasta în România un nou espressor, unul conceput pentru o varietate de băuturi pe bază de cafea, calde, reci și cu extracție la rece – De’Longhi Eletta Explore.

Noul espressor este prevăzut cu trei tehnologii brevetate, concepute pentru a satisface nevoile specifice ale oricărui iubitor de cafea. Începând cu LatteCrema Hot Technology pentru o spumă de lapte caldă și cremoasă, care transformă un moment de cafea într-o experiență de barista, Eletta Explore se adresează, de asemenea și celor care preferă băuturi reci, cu LatteCrema Cool Technology. Acesta este un nou sistem de spumare a laptelui care oferă o spumă de lapte dulce și catifelată la temperatura ideală pentru băuturi și rețete reci.

O premieră absolută pentru un espressor De’Longhi este tehnologia Cold Extraction Technology care prepară băuturi Cold Brew, cu extracție la rece, în mai puțin de cinci minute, prin simpla apăsare a unui buton.

De’Longhi Eletta Explore prepară peste 50 de băuturi printr-o singură atingere – inclusiv cafea caldă, rece și Cold Brew, precum și rețete pe bază de lapte care pot fi savurate acasă sau To Go. Funcția To Go permite consumatorilor să se bucure de varietățile preferate de băuturi în afara casei, folosind cana de călătorie preferată.

În plus, prin aplicația Coffee Link, De’Longhi Eletta Explore Eletta Explore oferă utilizatorilor acces la peste o sută de rețete creative de cafea și lapte, calde sau reci, deschizând astfel noi orizonturi pentru experiențe inedite în materie de cafea.

De’Longhi Eletta Explore are un preţ recomandat în ţara noastră de 4999 lei.