Telefoane Mobile

Alături de tabletă cu rezoluție de iPad de la Allview / AllDro 3 Speed Quad ne-a sosit la review și Allview P6 Quad – cel mai bine accesorizat smartphone dual-sim cu Android din țara noastră la momentul actual.

Despre Allview P6 Quad:

Allview-P6-Quad (2)

– display Super AMOLED HD de 4.65 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor MediaTek quad-core la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare și microSD de până la 16 GB inclus în pachet;

– Android 4.1 Jelly Bean;

– 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră de 8 Megapixeli ce filmează la 1080p și cameră frontală de 1 Megapixel;

– baterie de 2100 mAh, 131.9 gr. și 8.6 mm grosime.

Allview-P6-Quad (6)

În cutie dați de telefon + bateria de 2100 mAh + microSD-ul de 16 GB inclus în pachet și montat la locul său, căști negre de tip in-ear pe jack de 3.5 mm, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe USB 2.0, manual de instrucțiuni, cod de activare pentru o perioadă de timp la Bitdefender Mobile Security, folie de protecție pentru display-ul de 4.65 inch.

Costă 1469 lei pe eMAG. Capacul bateriei este mat, oferă un grip bun, marginile telefonului sunt metalice. Dă impresia de telefon din gama de top / zona high-end. Capacul scoate un sunet ce mi-a amintit de Galaxy S II. Display-ul impresionează de la prima vedere. Mai multe detalii în viitorul apropiat când veți regăsi un review detaliat al acestui smartphone dual-sim.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.