Smartphone

Orange Hiro este un smartphone low-cost pe care operatorul telecom mizează pe final de 2013. De câteva zile a intrat în stocurile magazinelor. Prețul fără semnarea unui contract se ridică la 125 euro.

Specificații pentru Orange Hiro:

– display IPS de 4.3 inch cu rezoluție 480×854 pixeli;

– procesor dual-core la 1.3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB pentru varianta single SIM și 8 GB pentru Alcatel Idol Mini dual-sim, microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de download de până la 21.6 Mbps, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– 5 Megapixeli și filmează la 720p, cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– 96 gr., 7.9 mm grosime.

În pachet dați de telefon, cablu microUSB – USB 2.0, încărcător pe USB 2.0, căști pe jack de 3.5 mm, manual de instrucțiuni. Nu se oferă acces la baterie. Sloturile pentru microSD de până la 32 GB și pentru SIM sunt pe lateral dreapta.

Orange Hiro este Alcatel Idol Mini rebranduit. La prima pornire a telefonului ai parte de un proces de setup destul de complex. Este un Android Jelly Bean customizat de către Orange și revin cu mai multe detalii în review-ul ce va fi postat în zilele următoare.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.