Tablete

QuickMobile ne-a pus la dispoziție tableta Samsung ATIV Smart PC. Integrează un display de 11.6 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli, procesor Intel Atom Z2760, 2 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, slot pentru microSD.

Plusează cu Windows 8 pe post de sistem de operare, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, cameră foto de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli. Știe să filmeze la 1080p, 748 gr. și 9.6 mm grosime.

Mi-a adus aminte prin liniile de design de Samsung Galaxy Note II, se vede că se trag din aceeași familie la nivel de producător.

Arată bine, dar îmi ia ceva să mă acomodez la o tabletă de 11.6 inch în diagonală.

Clipul este în procesare pe YouTube, în doar câteva minute ar trebui să fie disponibil.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.