via zoso.ro

Cat de curand si blogurile, de fapt netul, va avea o institutie care va cenzura. Cand aud termenul asta imi aduc aminte de perioada comunista. Cand ma uit la personajele astea – doamna aia decan – mi se face scarba de prostia lor. Pai de ce nu se uita in ograda proprie ca sa dispara pretextul de unde apar si articolele respectivului student. Nu se spune oare ca nu iese fum fara foc, oare in cazul acesta nu se poate aplica aceasta sintagma?

Ce ar trebui sa scriem pe bloguri ca Romania este super, ca totul merge struna, traim intr-o tara plina de dreptate si alte porcarii de gen. Probabil ca da, vom fi nevoiti sa facem asta pentru ca o opinie pertinenta nu o sa o mai putem exprima decat intr-un mediu cat mai mic( in familie, cu prieteni). Si asta de ce? Pentru ca se ofuscheaza o doamna decan tampa.

Ce a scris el – se intampla prin toate universitatile. Este vina lui ca respectivele personaje sunt cunoscute si de restul: studenti si colegi si toata lumea se face ca nu vede si trece mai departe.  

Categorii: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.