Smartphone

Joia viitoare debutează HTC One M8 și în țara noastră. Voi fi prezent la evenimentul de lansare și primele impresii legate de vârful de gamă taiwanez le veți găsi pe site din seara respectivă + clip video de tip hands-on.

Abia aștept să-l văd la lucru și să-l compar cu GALAXY S5 pe care am avut ocazia să-l testez în cadrul evenimentului Unpacked de la Barcelona cât și în țara noastră.

HTC One M8 atrage prin carcasa metalică. S-a renunțat la aluminiu pentru oțel de mare calitate. Designul unibody metalic cuprinde și lateralele telefonului care la HTC One M7 erau fabricate din policarbonat. Mai multe detalii de la echipa implicată în dezvoltarea HTC One M8:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.