Arhiva-Resurse

evoMAG.ro a pregătit o lune a reducerilor. Trebuia să aibă loc din urmă cu o săptămână, dar comenzile foarte mari generate de #blackfridayro a făcut ca să apară o amânare de o săptămână. Sper că și-au upgradat serios resursele de hosting pentru că mâine de la ora 9.00 o să înceapă nebunia.

Și când spun nebunie mă refer la zecile de mii de unici sau poate și mai mult de atât, ce vor da năvală pe site-ul magazine-ului online. Sunt curios ce ofertă vor scoate la bătaie și cum vor decurge lucrurile.

A fost un sfârșit de an interesant cu #blackfridayro, #pinkmonday sau #cybermonday. Termenul reducere alăturat celui de produs IT produce frenezie și mai ales, vânzări.

Mâine de la 9.00 încercați să dați refresh la evomag.ro.

Categorii: arhiva-resurse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.