Apple

Apple lansează produse destul de rar, dar de fiecare dată când fac acest lucru acele produse au vânzări foarte mari. Toată lumea aşteaptă în această primă jumătate a anului lansarea noului iPhone şi noii tablete iPad.

Zvonurile despre tableta iPad 3 circulă cu repeziciune. Se pare că aceasta va fi lansată în luna martie a anului în curs. Este posibil ca Apple să facă o mişcare curioasă, în sensul că tableta iPad 3 va fi mai groasă decât iPad 2 cu aproximativ 1 milimetru, adică va avea aproape 1 centimetru grosime.

De asemenea, noul gadget se pare că va avea antenă LTE, ce va permite descărcarea de pe net cu viteze mult mai mari. La capitolul procesor, este aproape sigur că vom avea noul A6 quad-core. Ecranul va avea şi el anumite îmbunătăţiri, mai ales la nivelul rezoluţiei, chiar dacă nu va exista Retina Display. Vom regăsi şi noul asistent de pe iPhone 4S, Siri. Un mare bonus va fi dat de către autonomia de 20 de ore, dublă faţă de cât oferă în acest moment iPad 2.

Zvonurile sunt multe, dar în majoritatea cazurilor sunt destul de ambigue. Se ştie că Apple a reuşit întotdeauna să păstreze secretele pentru produsele sale până la lansare.

Sursa: businessinsider.com