Arhiva-Social Media

NetCamp 2012 va avea loc pe 22 noiembrie. Mai sunt doar câteva zile până la cel mai vechi eveniment legat de internet din ţara noastră, a şasea ediţie. Anul acesta va fi axat pe antreprenoriat în zona de mobile şi web.  Locaţia este JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Veţi avea parte de conferinţe, seminarii, dezbateri pe nişa start-up-urilor tech.

Ne plac intotdeauna succesele de rasunet international, insa cel mai adesea gasim inspiratia si motivatia in cei de langa noi. De la aceasta idee am pornit, sa oferim bune practici si exemple palpabile si aplicabile. Vad ca deja romanii nu mai viseaza sa faca un nou Google ori un nou Facebook si se indreapta spre proiecte care rezolva sau raspund unor probleme. Ne bucuram ca avem alaturi de noi companii mari si puternice care au inteles ca prin educatie si emulatie, comunitatea noastra va creste. Cu ajutorul resurselor lor oferim gratuit acest eveniment“, a declarat Cristian Manafu, initiatorul NetCamp.

NetCamp 2012 beneficiază de susţinerea Nokia, Microsoft, Vodafone, Ursus Breweries şi Simplus.

Câteva detalii legate de NetCamp 2012:

START UP NOW – un workshop in cadrul caruia participantii vor invata cum se transforma o idee intr-un proiect web trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

MOBILEDEV – o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WEWORKWEB – o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

MOBILE DEMO ZONE – zona speciala de expozitie pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile, care vor avea oportunitatea sa-si prezinte aplicatiile si sa interactioneze cu alti antreprenori si specialisti in domeniu.

Gadget.ro vă oferă 5 invitaţii – locurile sunt garantate. Sunt două posibilităţi prin care puteţi intra în posesia lor:

I. Dacă eşti dezvoltator de aplicaţii este suficient un link către aplicaţia ta, mă refer la magazinul de aplicaţii dedicat. Nu contează că este Google Play, App Store, Nokia store, Windows store, etc.

II. Printr-un comentariu în care să ne spui ce ţi-ai dori să vezi la un eveniment dedicat zonei de mobile sau ce ţi-ai dori să afli de la NetCamp 2012. 

Cele 5 invitaţii se dau în ordinea comentariilor după principiul: primul venit, primul servit. Vă aştept comentariile de pe un mail valid.

Update: Am epuizat cele 5 invitații. Ne vedem la eveniment. :)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.