Diverse

Cosmote lansează o nouă extraopțiune pentru cei care dețin cartela MTV Mobile. MTV 7x urmează a fi disponibilă pentru clienții noi și existenți ai acestei cartele preplătite. Este o ofertă care se pliază mai degrabă pe nevoile de comunicare ale unui tânăr. Devine cu adevărat interesantă pentru cei care dețin cartela MTV Mobile și fac parte din același grup de prieteni.

MTV 7x = Minute și SMS-uri nelimitate între utilizatorii cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale sau internaționale  sau SMS-uri naționale, 2000 de minute și SMS-uri  către Cosmote și Romtelecom, 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețelele fixe și mobile din SUA, Canada și Israel, rețelele fixe din Uniunea Europeană.

MTV 7x oferă acces gratuit la aplicația MTV Under the Thumb cu trafic de date gratuit pentru streaming-ul de content video. Sunt peste 500 de ore de conținut video al MTV cu emisiuni celebre precum Jackass, Pimp my Ride, South Park, Cribs, Geordie Shore, Catfish, Awkward etc). Plus acces la 2 canale MTV: MTV Hits și MTV Dance. Aplicația MTV Under the Thumb necesită un cont și poate fi descărcată pentru telefoanele cu iOS și Android. Toate beneficiile de mai sus sunt oferite pentru 5 euro pe lună.

MTV_A4+5_29.05.2014

Cei care activează extraopțiunea MTV 7x se pot înscrie la concursul Thumbs up for Malta. Sunt 7 bilete VIP, toate costurile și aici vorbim de cazare de lux, transport, excursie all-inclusiv de 3 zile. Petrecerea urmează a avea loc în Malta pe 25 iunie, Isle of Malta este un eveniment organizat de către MTV la care vin artiști  internaționali și asistența ajunge a fi de peste 50.000 de persoane. Trebuie să faci o fotografie cu tine stând la autostop, poza să fie urcată pe Instagram cu hastag-ul #thumbsupformalta și @mtvmobile, strângi like-uri la imaginea din Instagram, activezi extraopțiunea MTV 7x și te înscrii până pe 9 iunie în Thumbs up for Malta Pe 11 iunie sunt aleși cei 7 care urmează să-și facă bagajul pe final de iunie către Malta și IOM.

Mai multe detalii legate de concursul Thumbs up for Malta – http://iomtv.mtvmobile.ro/, iar despre cartela MTV 7x găsiți informații pe Cosmote.ro.

Tag-uri: cosmoteMTV 7x
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.