Diverse

Profitshare este platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vânzări în România și Bulgaria, iar în perioada 30 iunie – 3 iulie organizează prima școală de vară sub denumirea Affiliate Summer School. 

Nu știu dacă mai trebuie să vă spun cu ce se ocupă marketingul afiliat. Mi se pare a fi una dintre cele mai juste metode de promovare – 1 vânzare = 1 comision, situație win-win atât pentru afiliat cât și pentru advertiser.

În Affiliate Summer School aveți ocazia să aflați informații din domeniul marketingului afiliat, să socializați și să stabiliți parteneriate în domeniu. Participă Radu Dumitru – nwradu.ro, Vali Petcu – zoso.ro, Rareș Ionescu de la Google, Adelina Oprea de la FashionUP, Andrei Ioniță de la Flanco. Lista cuprinde și alte persoane cu relevanță crescută în domeniu.

Înscrierile se fac pe AffiliateSchool.ro. Prețurile pornesc de la 149 euro pentru afiliați și 199 euro pentru advertiseri. Biletul cuprinde cazarea, băutura, mâncarea și toate celelalte activități oferite de Profitshare.

Declarație oficială:

Suntem mândri să organizăm primul eveniment Affiliate School pentru toți cei implicați în marketingul afiliat din România. Afilierea a trecut deja de la un canal nou la o formă de promovare folosită de majoritatea magazinelor online din România iar afiliații sunt tot mai mulți, din diverse nișe, astfel am considerat că industria are nevoie de propriul eveniment în care participanții să găsească studii de caz și exemple de succes în marketing afiliat” – a declarat Claudiu Fărcaș, Profitshare Affiliate Network Manager, Conversion.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.