Smartphone

Am discutat despre iPhone 5S și iPhone 5C în oferta Orange și Vodafone. A sosit și rândul Cosmote. Interesant este că la Cosmote poți accesoriza iPhone 5S și iPhone 5C cu abonamentele Cosmote Free S / 8.8 euro pe lună, Cosmote Free M / 15 euro pe lună și Cosmote Free L / 31 euro pe lună.

Orange și Vodafone promovează iPhone 5S și iPhone 5C cu abonamente de 44 sau 55 euro / Pantera 44 sau Pantera 55 la Orange, 59 euro / Red 59 la Vodafone.

iPhone 5S de 16 GB – 1999 lei cu Cosmotre Free L / 31 euro pe lună, nelimitat la minute naționale, internaționale în zona 1, SMS-uri naționale, minute și SMS-uri în rețea, minute în Romtelecom, 1 GB trafic de date inclus și după consumul său scade viteză la 64 Kbps, RadarMe, Mireo Navigation, Dolce Mobile TV

iPhone 5C de 16 GB – 1499 lei cu Cosmote Free L / 31 euro pe lună și beneficiile mai sus amintite. Revin cu articolul comparativ între ofertele Orange, Vodafone și Cosmote cu referire la iPhone 5S și 5C.

iPhone-5S

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.