Retelistica

Digi (RCS & RDS) a anunţat că testele pentru postul de televiziune Digi 4K se vor finaliza pe 31 ianuarie 2019. Începând cu ziua imediat următoare, adică din 1 februarie, prima televiziune în format Ultra HD din România va fi oferită abonaţilor ca o extraopţiune pentru abonamentul de cablu TV digital şi va costa 5 lei / lună.

Clienţii noi care vor alege această extraopţiune vor plăti tot 5 lei / lună, însă până pe 31 ianuarie 2019 vor beneficia de un discount de 100% pentru a primi servicii similare cu abonaţii deja existenţi.

O nouă modificare anunţată de Digi are legătură cu postul de televiziune Digi Now (fostul Digi Film) destinat exclusiv filmelor şi serialelor. Începând din 6 decembrie toţi clienţii care aleg acest post ca extraopţiune vor plăti 3 lei / lună, în timp ce abonaţii ce au deja activă extraopţiunea Film Now vor scoate din buzunar 3 lei / lună din 1 februarie 2019.

În zilele următoare abonaţii Digi vor primi următorul mesaj:

“Prin Film Now (fostul Digi Film), RCS & RDS aduce în casele telespectatorilor cele mai importante și mai emoționante producții cinematografice. De la filmele cu cele mai mari încasări la serialele de vârf ale momentului, Film Now răspunde tuturor gusturilor. Vă propunem, din 1 februarie 2019, un nou tarif pentru extraopțiunea Film Now, de 3 lei/lună. În cazul în care nu sunteți de acord cu această modificare, aveți dreptul de a renunța la extraopțiunea Film Now, în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalități sau despăgubiri.

Vă informăm, totodată, că la achiziționarea mai multor extraopţiuni Pay TV din oferta curentă a Digi RCS & RDS (HBO, MaxPack, FilmNow, Digi 4K, mai putin extraopţiunea Adult), veţi putea beneficia de următoarele reduceri aplicate la serviciul TV digital de bază: 

  • 1 leu/lună, în cazul achiziționării a 2 extraopţiuni Pay TV;
  • 2 lei/lună, în cazul achiziționării a 3 extraopţiuni Pay TV. “

Toate preţurile menţionate în acest articol includ TVA.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.