Retelistica

Digi a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că luna aprilie 2019 a fost una cu rezultate record pentru companie în ceea ce priveşte numărul de portări de numere de telefonie fixă şi mobilă.

Aflăm astfel că în luna proaspăt încheiată Digi a atras prin portare 5.212 numere în reţeaua fixă şi 29.830 numere în reţeaua mobilă. Totalul de 35.042 numere este echivalentul cu cel mai bun rezultat înregistrat de companie în ultimele 16 luni.

Din acelaşi comunicat mai aflăm că în primele patru luni ale anului în curs, Digi a atras prin portare 124.755 numere, adică un plus de 37% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

”În primul trimestru al anului, circa 37% din totalul numerelor portate în rețelele de telefonie fixă și mobilă, lună de lună, au avut ca destinație rețelele Digi. În aprilie, compania noastră a depășit pragul de 40% cotă de piață în domeniul portabilității generale, în timp ce portările în rețeaua noastră de telefonie fixă, în aceeași perioadă, au reprezentat peste 67% din totalul numerelor fixe portate. Ne menținem în topul preferințelor consumatorilor români, ceea ce ne bucură și ne motivează să sporim atât calitatea serviciilor noastre, cât și diversitatea și accesibilitatea ofertelor.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație RCS & RDS.