Software

RCS & RDS a anunțat Digi Storage, spațiu de stocare în cloud. Poți stoca tot felul de fișiere (muzică, filme, documente etc). Pentru a utiliza Digi Storage trebuie să aveți unul dintre abonamentele de internet ale RCS-RDS. Fișierele pot fi accesate de pe PC-urile cu Windows, Linux, Mac OS X sau / și telefoane și tablete cu Android și iOS.

Se oferă 20 GB în mod gratuit pentru cei care folosesc abonamentele de 500 Mbps și 1000 Mbps. Abonamentele respective se numesc Digi Fiberlink 500 și Digi Fiberlink 1000.

Planurile tarifare pentru Digi Storage:

50 GB – 3 lei;

100 GB – 6 lei;

150 GB – 9 lei.

Prețurile sunt valabile cu abonamentele Digi Fiberlink 50 / 100 / 500 / 1000.

Mai multe detalii la sursă. Și acum să închei într-o notă personală. Utilizez Google Drive, iar la 1.99 dolari primesc 100 GB spațiu de stocare. A fost mai multe o necesitate pentru că de-a lungul timpului sau adunat tot felul de mailuri, documente etc și mă apropiam de cei 16 GB oferiți în mod gratuit.

Costurile afișate de Digi Storage le consider rezonabile. Un plus de concurență se va dovedi de bun augur pentru utilizatorul final.

Sursa: Digi.ro

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.