gAuto

Netflix a publicat în urmă cu doar câteva ore trailerul pentru documentarul despre viaţa lui Michael Schumacher. Varianta finală va fi disponibilă abonaţilor din 15 septembrie şi sunt foarte curios să văd în ce direcţie au dus cei de la Netflix acest documentar.

Deşi cu foarte multe intrigi în spate, Michael Schumacher a fost unul dintre cei mai mari piloţi din Formula 1. Acesta a câştigat 7 campionate mondiale şi 91 de curse, iar în total a fost pe podium de 155 de ori.

Din informaţiile postate de Netflix aflăm că în documentar se vor prezenta interviuri rare şi imagini de arhivă în premieră şi va fi urmărită viaţa marelui Michael Schumacher de la debut, până la etapele dure de după accidentul din 2013. Important de menţionat este că în realizarea acestui film a fost implicată şi familia sa.

Titlul acestui documentar este unul sugestiv: Pilot, idol, legendă !

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.