Software

Amazon Prime Video a rămas unul dintre puţinele servicii de streaming video ce nu a scumpit abonamentele, însă boieria este aproape de final.

Compania americană a anunţat că începând cu data de 29 ianuarie serviciul Amazon Prime Video va veni la pachet cu reclame în abonamentul standard. Astfel, în timpul vizionărilor de filme şi seriale vor exista momente de întreruperi cu reclame (cam ca la posturile de televiziune tradiţionale).

Există şi o variantă de a scăpa de reclame şi anume aceea de a cotiza în plus.

Ţara unde vor fi implementate în premieră aceste modificări va fi Statele Unite ale Americii. Acolo costul suplimentar de a scăpa de reclame va fi din 29 ianuarie de 2.99 dolari / lună.

La rând vor urma Marea Britanie, Germania, Canada, Franţa, Italia, Spania, Mexic şi Australia. Momentan nicio veste despre România, însă cu siguranţă şi la noi vor apărea acestea schimbări. Ţara noastră este o piaţă mult prea mică pentru Amazon, tocmai de aceea preţul abonamentului este foarte accesibil, iar astfel de modificări ajung cu întârziere.

În prezent un abonament Amazon Prime Video costă 13.99 lei / lună, adică undeva la 3.12 dolari / lună. În Statele Unite ale Americii acelaşi abonament este de 14.99 dolari / lună, dar are şi o bibliotecă de filme şi seriale mai vastă.

Via: theverge.com