Ma gandeam eu – se va vedea ca am o minte linistita – cine o fi bloggerul cel mai accesat din Romania( nu ma gandeam la categoria general – acolo domina Badea si Zoso). Nu, ma refeream la bloggerul care sa nu aiba un domeniu .ro, .com, .eu rezervat si sa foloseasca platforma blogger.
                  Pe Ze list – clasament facut pe baza link love-ului se afla tudorchirila.blogspot.com. Are 650 de linkuri catre blogul sau. 
                  Pe trafic.ro – topurile sunt total diferite. Trafic.ro fiind foarte criticat si parasit de multe site-uri importante ce au ales omologul Brat in online – SATI. Aici primul ce foloseste la sfarsitul blogului sau terminatia blogspot.com este gospodini.blogspot.com. Pana la a avea curiozitatea asta nu am mai accesat blogul lor. Are o latura utila bine pusa la punct si o medie de 3000 – 4000 de unici/zi(destul de buna). Este pe locul 11 la categoria Bloguri si pe 500 la General. Blogurile astea sunt o dovada de eficacitate – minim efort, maxim impact.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.