Telefoane Mobile

Când am citit pentru prima oară numele acestui smartphone, DingDing SK3 Pro, m-am gândit imediat la vechea mea sonerie de pe bicicletă sau la faimoasa piesă Crazy Frog – Axel F.

Cum ne-am obişnuit de altfel, chinezii nu sunt campioni doar la copierea diferitelor device-uri de top, ci sunt şi la alegerea de nume stranii şi ciudate pentru aceste terminale. DingDing este o companie nou intrată pe nişa smartphone-urilor, iar primul lor device se numeşte DingDing SK3 Pro. Acesta va dispune de mai multe variante, între care şi o versiune cu 4 GB memorie RAM, procesor octa-core MediaTek MT6752 pe 64 biţi, cameră foto de 13 megapixeli şi Android 5.0 Lollipop.

Versiunea de bază nu va fi atât de dotată precum versiunea de top, însă preţul acesteia va fi pe măsură, 110 dolari:

– display IPS de 5.5 inci cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli);

– procesor quad-core MediaTek MT6582 tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie internă (suportă card microSD de până la 32 GB);

– Android 4.4.4 KitKat;

– dual-sim, 3G, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, A-GPS;

– cameră foto de 8 megapixeli cu flash LED şi camera frontală de 2 megapixeli;

– baterie de 3000 mAh;

Din punct de vedere al design-ului, DingDing SK3 Pro poate fi numit foarte simplu: clona pentru LG G3. Nu ştim dacă materialele utilizate au o calitate cât de cât apropiată de cele prezente pe LG G3, însă la formă este copia perfectă.

DingDing SK3 Pro  2

Sursa: Aliexpress.com, via Gizchina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.