Software

Piaţa de streaming video rămâne în continuare foarte fragmentată, iar utilizatorii sunt nevoiţi să scoată din buzunar sume generoase dacă îşi doresc acces la o varietate cât mai mare de filme, seriale, documentare, emisiuni etc.

Din păcate nu toată lumea îşi doreşte sau îşi permite să plătească abonamente în toate direcţiile, tocmai de aceea apar selecţiile. Fiecare furnizor de servicii încearcă să atragă cât mai mulţi utilizatori de partea sa, iar mai nou cei de la Disney şi Warner Bros au decis să facă un test pentru a vedea dacă zicala „unde-s doi puterea creşte” se aplică şi în cazul lor.

Cu o concurenţă puternică din partea Netflix, Disney şi Warner Bros vor lansa un pachet comun de streaming, unul ce va include Disney+, Hulu şi Max (aka HBO Max). Pachetul va fi lansat în vara acestui an şi va exista sub forma a două abonamente: unul mai ieftin, cu reclame şi un altul mai scump, dar fără reclame.

Momentan nu cunoaştem preţurile acestor abonamente, cert este că testul va fi făcut pentru început doar în Statele Unite ale Americii. Dacă acesta se va dovedi un succes, pachetul gândit de Disney şi Warner Bros ar putea ajunge şi în alte ţări, inclusiv în Europa.

Sursa: cnn.com