Diverse

Magazinele online chinezești au început de o bună perioadă de timp să devină atractive pentru clienții interesați de gadgets la preț de chilipir. Pe lângă Gearbest, Everbuying, Coolicool se ridică și alte shop-uri mai puțin cunoscute. 

Este și cazul cndirect.com. Acești oferă un dispozitiv VR la prețul de 15.25 dolari + transport de 4.79 dolari = aprox. 80 lei. Fiind un gadget la preț atât de mic, taxele vamale iese din calcul. Puteți folosi codul cndirect-lyf15 pentru o reducere de 15% în cazul comenzii unor produse, iar cndirect-lyf15 pentru reducere de 14% la întreaga comandă. Cel puțin teoretic, 15 + 14 = 29% reducere.

VR Box-ul de 80 lei este capabil să funcționeze cu telefoane mobile ce au diagonala display-ului cuprinsă între 4.7 și 6.1 inch, cântărește 500 de grame și funcționează cu telefoanele ce rulează Android sau iOS.

CNDirect are și o campanie de reduceri în această perioadă – detalii aici. Sunt tot felul de accesorii și gadgets, haine. S-ar putea să găsiți huse, folii de protecție sau alte produse interesante la o fracțiune din costul afișat în shop-urile autohtone. Dispozitivele electronice au secțiune dedicată. Da, pe acolo sunt multe clone ale unor produse cunoscute, de la căști de iPhone și până la ceasuri, încărcătoare etc.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: dot comVR
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.