Diverse

Magazinele online chinezești au început de o bună perioadă de timp să devină atractive pentru clienții interesați de gadgets la preț de chilipir. Pe lângă Gearbest, Everbuying, Coolicool se ridică și alte shop-uri mai puțin cunoscute. 

Este și cazul cndirect.com. Acești oferă un dispozitiv VR la prețul de 15.25 dolari + transport de 4.79 dolari = aprox. 80 lei. Fiind un gadget la preț atât de mic, taxele vamale iese din calcul. Puteți folosi codul cndirect-lyf15 pentru o reducere de 15% în cazul comenzii unor produse, iar cndirect-lyf15 pentru reducere de 14% la întreaga comandă. Cel puțin teoretic, 15 + 14 = 29% reducere.

VR Box-ul de 80 lei este capabil să funcționeze cu telefoane mobile ce au diagonala display-ului cuprinsă între 4.7 și 6.1 inch, cântărește 500 de grame și funcționează cu telefoanele ce rulează Android sau iOS.

CNDirect are și o campanie de reduceri în această perioadă – detalii aici. Sunt tot felul de accesorii și gadgets, haine. S-ar putea să găsiți huse, folii de protecție sau alte produse interesante la o fracțiune din costul afișat în shop-urile autohtone. Dispozitivele electronice au secțiune dedicată. Da, pe acolo sunt multe clone ale unor produse cunoscute, de la căști de iPhone și până la ceasuri, încărcătoare etc.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: dot comVR

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.