Hardware

ASBIS România este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive.

Compania a anunţat că își completează portofoliul cu produsele marca IIYAMA, aparținând companiei japoneze Mouse Computer Corporation. Acestea includ monitoare de birou, monitoare de gaming, ecrane digital signage, display-uri profesionale cu touch și display-uri interactive de mari dimensiuni.

Monitoarele IIYAMA includ cea mai nouă tehnologie IPS și redau culorile realist, în unghiuri largi de vizualizare și timp de răspuns rapid, fiind potrivite pentru gaming și pentru cei care doresc să folosească aplicații side-by-side.

Display-urile cu touch se bazează pe tehnologii diferite (PCAP, Infrared, Resistive, Optival, SAW) și aduc un plus conținutului în toate domeniile în care sunt folosite – de la retail, la medii industriale, educație, depozite, săli de conferințe sau spații publice.

De asemenea, soluțiile interactive de mari dimensiuni sunt ușor de folosit și transmit conținutul într-un mod atractiv, redat la înaltă calitate datorită formatului 4K. Acestea permit salvarea conținutului de pe ecran direct pe un dispozitiv USB, în memoria internă sau pe un drive, în cloud. În plus, conexiunea suplimentară USB-C face posibilă redarea materialelor video și video prin intermediul unui singur port, dar și încărcarea dispozitivului. Soluțiile includ modulele WiFi, ScreenSharePro și EShare.

„Prin introducerea în portofoliul nostru a produselor marca IIYAMA răspundem unei nevoi din ce în ce mai accentuate a pieței din ultima perioadă: soluții flexibile și interactive, care să transmită informațiile într-un mod cât mai atractiv și intuitiv.” a declarat Mihaela Agapie – Product Manager Monitors & Displays ASBIS România.