Diverse

Chiar dacă titlul este puţin mai plastic formulat, în realitate Casa de Avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a anunţat că va reprezenta în instanţă deţinătorii mărcii Domo, deţinători care i-au trimis în judecată pe reprezentanţii site-ului CEL.ro pentru practici ilegale.

Ce s-a întâmplat ?

Se pare că CEL.ro s-a utilizat în mod ilegal de numele Domo pe parcursul mai multor luni, începând cu luna iulie a acestui an. Utilizatorii care căutau pe Google cuvântul “domo” erau redirecţionaţi către site-ul CEL.ro ca prim rezultat apărut în motorul de căutare prin intermediul unui link sponsorizat care conţinea expresia “domo.ro”. De asemenea numele “domo” a fost utilizat atât în link-ul paginii web, cât şi în conţinutul acesteia ce te redirecţiona către pagina oficială CEL.ro.

“Pe lângă această practică, tot în luna iulie, compania deţinătoare CEL.ro a înaintat o cerere către OSIM pentru a înregistra în mod abuziv marca DOMO, în condiţiile în care dreptul de utilizare aparţine altei companii. Ca urmare a acestei situaţii, am demarat, în numele titluarului numelui de domeniu, operaţiunile legale pentru recuperarea prejudiciului în cazul acţiunilor reprezentanţilor CEL.ro împotriva DOMO.ro, în spaţiul online, dar şi în cazul încercării de preluare a mărcii la OSIM”, a declarat pentru wall-street.ro Dinu Petre, partener al Casei de Avocatură Cunescu, Balaciu şi Asociaţii.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.