Doogee S6000 Telefoane Mobile

Faptul că cei din China ajung să copieze orice produs cu succes în piață este prea bine știut de toată lumea. Mai nou, aceștia ajung să cloneze gadgeturi de la conaționali, nelăsându-i însă nici pe giganții din domeniu la o parte.

De la Doogee am testat la gadget.ro modelul Turbo Mini F1 ce s-a prezentat destul de bine. De data aceasta vorbim de Doogee S6000, care reprezintă practic o clonă la scară a lui Xiaomi Mi Note, față de care propune în schimb un hardware mult mai slab, dar pe de altă parte aduce o baterie imensă – 6000 mAh.

Doogee S6000

Din punct de vedere al design-ului, Doogee S6000 nu s-a limitat doar să copieze aspectul, ci folosește și materiale asemănătoare. Se pare că există sticlă curbată atât pe partea din față a dispozitivului, cât și pe spatele acestuia. Mai mult, marginile sunt confecționate dintr-un aliaj de calitate superioară – zinc titaniu.

După cum se poate observa din imagini, laterala de jos a smartphone-ului apare că adăpostește două difuzoare. Nu cunoaștem suficiente detalii la acest moment, dar este totuși destul de probabil să fie doar un artificiu de design, fără o acoperire practică.

Ca elemente hardware principale, Doogee S6000 se pare că va folosi un procesor MediaTek MT6735 quad-core la 1.5 GHz și va avea 1 GB de RAM cu 16 GB spațiu de stocare și slot pentru card microSD. Ecranul de 5.5 inci va avea rezoluție HD, camera principală va face poze de maximum 8 Megapixeli, iar cea secundară de 5 Megapixeli. Sistemul de operare va fi Android 5.1 Lollipop.

Doogee S6000

Cu acest ansamblu hardware, Doogee S6000 ar trebui să ofere o autonomie mai mult decât suficientă, mai ales când aflăm că acumulatorul va avea o capacitate de nu mai puțin de 6000 mAh. Mai mult, acesta va beneficia de tehnologie fast charging Pump Express ce promite o încărcare de până la 75% în mai puțin de 30 de minute. Cu adevărat impresionant!

Și mai îmbucurător la acest smartphone este prețul la care se pare că va fi propus: 139 dolari. Sperăm într-o nouă colaborare cu cei de la Doogee spre a testa și acest model atunci când va deveni disponibil.

Doogee S6000

Sursa: GizmoChina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.