Audio

DOOGEE este un producător de telefoane din China ce-și dorește să intre mai puternic și pe piața de accesorii. Apropo, din oferta lor am testat la un moment dat – Doogee Turbo Mini F1

Nu am primit prea multe informații relevante din partea Doogee în ce privește căștile Doogee Vienna, mă rog, limbajul de PR pompieristic fiind la datorie: cele mai bune, eco-friendly etc.

Ei spun că ar oferi o audiție perfectă pentru hip-hop, rock n roll și heavy metal. În fiecare cască ar fi câte două drivere: woofer și tweeter, de aici și un plus de amplitudine și calitate, microfonul încorporat ar filtra zgomotul ambiental.

Câteva detalii regăsite pe site-ul companiei:

  • jack de 3.5 mm și lungime a cablului de 1.2 metri;
  • frecvență între 20 – 20.000 Hz;
  • SNR – 58dB;
  • puterea maximă – 5mW;
  • Impedanță – 16 ohmi și aici + sau – 20%.

Nu am găsit detalii legate de preț, dar mă aștept să fie ofertante din acest punct de vedere.

Galerie de imagini cu Doogee Vienna:

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.