Telefoane Mobile

Cu siguranţă numele de Doov V1 nu vă spune absolut nimic şi probabil acest device s-ar fi pierdut în lungul şir de smartphone-uri chinezeşti de nişă dacă nu aducea cu sine o cameră foto cu un mecanism de prindere inedit.

Dacă Oppo a venit cu camera rotativă, Doov Technology vor lansa în curând un smartphone cu o cameră foto rabatabilă. Mai exact, camera foto este prinsă de un braţ ce se poate ridica şi astfel camera foto de pe spate poate deveni camera perfectă pentru apeluri video şi selfie-uri (mai ales că este un senzor de 13 megapixeli). Bliţ-ul se află tot pe acest braţ, astfel că se pot face poze şi la lumină mai scăzută.

doov

În rest, Doov V1 este un smartphone cu dotări hardware midrange. Discutăm de un display IPS de 5 inci cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core tactat la 1.5GHz, 2GB memorie RAM + 16 GB memorie internă (fără card microSD), cameră foto de 13 megapixeli, 8.5 mm grosime şi Android 4.4.4 KitKat.

Doov V1 nu impresionează din punct de vedere hardware sau al design-ului. Singurul lucru inedit este reprezentat de camera foto şi de mecanismul de prindere. Însă si acest mecanism are o mare problemă: se poate rupe foarte uşor.

doov3

Sursa: GsmDome.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.