Android

Android Market a fost înlocuit cu Google Play. A fost lansată o versiune nouă pe care o puteți instala de  AICI. A ajuns la versiunea 3.5.15 și marea noutate este dată de un tab care vă permite accesul la toate aplicațiile pe care le-ați achiziționat. 

Din păcate la noi în țară avem un Google Play restricționat care nu permite accesul spre filme, muzică și cărți precum în America de Nord (SUA și Canada). Poate se vor deschide în timp și spre țara noastră. Depinde mult de înțelegerile semnate cu cei care dețin drepturile de autor. Din moment ce se pot instala aplicații cu plată nu văd de ce nu s-ar putea achiziționa muzică, cărți și filme.

M-ar interesa mult să văd și partea de cloud pe care Google o pregătește și să se întrepătrundă cu sistemul de operare Android și Google Play. Am încercat să instalez .apk-ul pe Samsung Galaxy Nexus, dar nu i-am dat de cap. O să mai încerc și revin cu impresiile vis-a-vis de noua varianta a Google Play.

Sursa: Mobilissimo.ro

Categorii: androidarhiva-os
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.