Accesorii inteligente

Site-urile chinezești ne oferă o sumă de alternative în ce privește distracția micuților noștri, de la telefoane mobile și tablete de tip best-buy, până la orice altceva (obiecte de îmbrăcăminte, jucării RC etc).

Ce ați alege între cele două gadgets?

1. Dronă pliabilă – prețul coboară de la 65.99 dolari la 55.99 dolari cu cuponul cadou – TTFQ02. Poate fi controlată direct de pe smartphone, bateria de 850 mAh oferă timp de zbor de 8 – 10 minute, filmează la 720p și distanța de la care poate fi controlată ajunge până la 100 metri. Cântărește 196 gr, iar elicele sunt pliabile. Asta o face mult mai ușor de strecurat în rucsac.

2. Robot LEGO de la Xiaomi – prețul ajunge de la 99.99 dolari la 89.99 dolari cu cuponul cadou – TTMIBOT. În ultimii ani aș spune că LEGO-urile își trăiesc a doua tinerețe, la mare căutare în rândurile micuților din țara noastră. Totuși, ce oferă Xiaomi aici aș spune că se încadrează în altă poveste. Cântărește 1.2 kg, iar autonomia ar fi de 4 ore cu tim de încărcare de 120 minute. Conexiunea dintre smartphone și robot se realizează prin bluetooth. Este recomandat juniorilor de la 10 ani în sus, dar m-aș risca și la un copil de 7 – 8 ani. Avem cu adevărat o jucărie polivalentă în față.

Rămân mereu uimit câte chestii face Xiaomi, dar mai degrabă cât de bine poziționate ca preț și funcționalitatea este fiecare dispozitiv în parte.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.