Smartphone

În 2016 cunoscutul cântăreţ Smiley a fost ambasadorul Huawei în România, iar principalul smartphone promovat de acesta a fost Huawei P9 Lite. Se pare că strategia a avut succes, iar în 2017 Huawei a ales ca ambasador pentru ţara noastră un alt artist, cântăreaţa de muzică danse şi house Inna.

Aceasta va promova de data aceasta un telefon mult mai scump şi mai potent, adică noul flagship Huawei P10. Campania locală se va concentra în jurul conceptului de portret, adică va încerca să evidenţieze noua generaţie de camere foto Leica Dual-Camera 2.0. Toate detaliile despre Huawei P10 le puteţi găsi în review-ul detaliat realizat de colegul meu Emil Dragotă.

Declaraţii oficiale:

“Puțină lume știe că sunt pasionată de fotografie și că este unul din hobby-urile care mă relaxează cel mai mult. Auzisem de P9 și chiar am fost curioasă să îl testez, tocmai de aceea, când am primit provocarea de a spune povestea P10 împreună cu Huawei am fost extrem de bucuroasă. Folosesc deja acest model, încă îi descopăr funcțiile, însă sunt deja impresionată de performanțele camerei foto.” a declarat Inna, ambasadorul local Huawei P10.

Campania de comunicare Huawei P10 se învârte în jurul conceptului de portret: fețe diferite spun povești diferite, iar noi avem ceva de învățat de la fiecare din acestea. Și ce față din România putea fi mai potrivită pentru a ilustra acest concept decât cea a Innei, o artistă cu o poveste de succes la nivel mondial? Asocierea a venit natural și nu putem decât să ne bucurăm că vom începe o poveste de succes împreună” a declarat Fred Wangfei, Director of Huawei România Consumer Business Group.

Sursa: agora.ro

Categorii: huawei

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.