Tablete

E-BODA și-a îmbogățit portofelul de tablete cu Revo R80. Device-ul completează gama producătorului local. Mă rog, ca și concurența apelează la ODM-urile din China și plusează prin preț, garanție.

Specificații pentru E-BODA Revo R80:

– display de 7.85 inch cu rezoluție 1024×768 pixeli;

– procesor Allwinner quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, PowerVR SGX544MP2 GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, microHDMI, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

– baterie de 3800 mAh și autonomie de până la 4h, 337 de gr. și 10 mm grosime.

Preț – 599 lei. 

S-au lansat atât de multe tablete în această configurație că nu prea am ce să mai adaug ca și comentariu de final. Nu uimește prin prisma specificațiilor, iar prețul de comercializare se anunță ofertant.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.