Accesorii inteligente

Am descoperit la sugestia unui cititor că E-BODA și-a lărgit portofoliul de gadgets printr-o brățara inteligentă ce este o copie la scară a lui Mi Band de la Xiaomi. Se numește E-BODA SmartFitness 110 și imaginile sunt desprinse direct din kitul de presă al companiei chineze. 

Este o clonă în ce privește designul, chiar și încărcătorul a fost copiat la scară de către partenerul chinez cu care E-BODA colaborează în acest caz. Inițial am crezut că au clonat pe Mi Band 1s, dar m-am uitat mai atent prin imaginile de pe site-ul E-BODA și nu are senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, deși în unele screenshots ai zice că are. În fotografia de final ce pare a arăta SmartFitness 110-le real, nu are senzor și nici nu-l menționează la capitolul specificații. Repet, trei imagini sunt preluate de la Xiaomi Mi Band 1s.

E-BODA SmartFitness 110 – specificații

  • baterie de 41 mAh ce ar oferi autonomie de până la 7 zile;
  • bluetooth 4.0;
  • monitorizare a pașilor, distanței și somnului, funcția de alarmă, notificare legată de primirea apelurilor și SMS-urilor;
  • certificare IP55 în ce privește rezistența la contactul cu umezeala;
  • compatibil cu telefoanele ce rulează de la Android 4.4 KitKat spre iterațiile mai noi, de la iOS 7.1 spre versiunile software mai recente;
  • funcționează cu aplicația DayDay Band – aici nu au clonat interfața grafică de la Mi Band.

Originalul oferă peste 30 de zile de autonomie și aduce o aplicație updatată în ritm alert.

Clona costă 79.99 lei și la pachet este adusă și o curea portocalie suplimentară pe lângă cea neagră. Găsiți Xiaomi Mi Band la 89.99 lei în oferta eMAG, merită cu prisosință cei 10 lei plătiți în plus.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.