Accesorii inteligente

Am descoperit la sugestia unui cititor că E-BODA și-a lărgit portofoliul de gadgets printr-o brățara inteligentă ce este o copie la scară a lui Mi Band de la Xiaomi. Se numește E-BODA SmartFitness 110 și imaginile sunt desprinse direct din kitul de presă al companiei chineze. 

Este o clonă în ce privește designul, chiar și încărcătorul a fost copiat la scară de către partenerul chinez cu care E-BODA colaborează în acest caz. Inițial am crezut că au clonat pe Mi Band 1s, dar m-am uitat mai atent prin imaginile de pe site-ul E-BODA și nu are senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, deși în unele screenshots ai zice că are. În fotografia de final ce pare a arăta SmartFitness 110-le real, nu are senzor și nici nu-l menționează la capitolul specificații. Repet, trei imagini sunt preluate de la Xiaomi Mi Band 1s.

E-BODA SmartFitness 110 – specificații

  • baterie de 41 mAh ce ar oferi autonomie de până la 7 zile;
  • bluetooth 4.0;
  • monitorizare a pașilor, distanței și somnului, funcția de alarmă, notificare legată de primirea apelurilor și SMS-urilor;
  • certificare IP55 în ce privește rezistența la contactul cu umezeala;
  • compatibil cu telefoanele ce rulează de la Android 4.4 KitKat spre iterațiile mai noi, de la iOS 7.1 spre versiunile software mai recente;
  • funcționează cu aplicația DayDay Band – aici nu au clonat interfața grafică de la Mi Band.

Originalul oferă peste 30 de zile de autonomie și aduce o aplicație updatată în ritm alert.

Clona costă 79.99 lei și la pachet este adusă și o curea portocalie suplimentară pe lângă cea neagră. Găsiți Xiaomi Mi Band la 89.99 lei în oferta eMAG, merită cu prisosință cei 10 lei plătiți în plus.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.