Foto si Video

Ce frumos mă așteptau trei pachete de la Asus: Asus G53S – laptop de gaming, Asu O!Play – player multimedia și un fel de smart TV set-up box, Asus ML249 – monitor LED de 24 inch. Se anunță o petrecere pe cinste între aceste trei device-uri ce pot reprezenta entertainment de mare clasă în orice casă. 

Asus G53S pare un stealth notebook cu inspirație din avioanele de vânătoare invizibile de prin perioada 1990 – 2000. Rulează fin și deja mi-am sincronizat browserul Chrome ca să-l folosesc la greu în perioada următoare. Îl voi compara cu Toshiba Qosmio X500-13R și sunt curios care dintre ele oferă performanță mai mare.

Monitorul de 24 de inch este foarte ușor și are o metodă inedită de prindere. Important este că în doi timpi și trei mișcări ai standul montat și este gata de a fi pus pe birou și pornit.

Asus O!Play este micuț și îl voi pune în legătură cu televizorul – un LG 32LE4500.

Revin cu detalii despre prestanța oferită de echipa Asus enumerată mai sus. :)

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.