Accesorii inteligente

Elephone nu se axează doar pe smartphone-uri şi în această toamnă promite mai multe surprize tehnologice. Dacă despre smartwatch-ul ELE Watch vă scriam în urmă cu câteva zile, acum vă anunţăm că Elephone se pregăteşte să lanseze o baterie externă de 10.000 mAh cu flash LED şi design modern.

Această baterie va avea două ieşiri: 1A pentru smartphone-uri cu baterii mai mici şi 2.1A pentru tablete sau telefoane cu baterii generoase. De menţionat că Elephone va implementa promoţii de lansare care vor permite achiziţia acestui device la un preţ de doar 4.99 dolari. Nu cunosc calitatea acestei baterii externe, însă la 4.99 dolari mi se pare un adevărat best-buy.

2

După cum probabil aţi văzut nu am oferit niciun nume pentru acest gadget deoarece Elephone vă invită la concus. Peste câteva zile vor prezenta oficial numele şi sloganul acestei baterii externe, însă până atunci vă punem creativitatea la muncă. Primul care ghiceşte în secţiunea de comentarii numele bateriei sau sloganul acesteie, primeşte gratuit un exemplar. Elephone oferă 2 premii: unul pentru nume şi celălalt pentru slogan. Vă aşteptăm în zona de comentarii cu propunerile voastre.

Update: Numele bateriei externe este ELE Power, iar sloganul este “The power of charge”. Avem un singur câştigător ce a nimerit numele bateriei: Marius Ilişoi. Felicitări !

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.