Telefoane Mobile

Elephone se pregăteşte să lanseze unul dintre cele mai mici smartphone-uri existente la ora actuală: Elephone Q.  Deşi la prima vedere acest terminal pare a avea şanse mici într-o lume atât de diversificată, compania l-a conceput ca un device cu roluri multiple: telefon clasic, funcţii pentru fitness (dispune de pedometru) sau mp3 player. Toate acestea sunt posibile datoriă dimensiunilor reduse de doar 90 x 43 x 11.5 mm.

Elephone Q 2

Ca şi specificaţii hardware cunoscute, Elephone Q oferă un display TFT de 2.54 inci cu rezoluţie 240 x 432 pixeli, procesor MediaTek tactat la 1.0 GHz (probabil un dual-core), suport pentru card microSD de până la 64 GB, conectivitate 3G single-SIM, baterie de 650 mAh şi rulează Android 4.4 KitKat.

Momentan smartphone-ul este încă în teste şi ar putea fi lansat comercial undeva în luna noiembrie la un preţ de sub 50 de dolari.

Elephone Q

 

 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.