Notebook

Au fost prezentate mai multe stații grafice și pentru retail dezvoltate de către HP. Printre ele s-a aflat și HP EliteBook 8770w pe care îl promovează drept o stație grafică mobilă, un laptop care oferă putere de procesare fără compromis și o oarecare mobilitate. Spun de oarecare mobilitate pentru că la cei 17.3 inch nu-i ușor de transportat și mai degrabă merge spre zona de desktop replacement, iar la nevoie poate fi luat și în alt loc. 

Ecranul de 17.3 inch dispune de 43.9 cm în diagonală. Poate fi ușor de configurat și accesorizat cu o placă grafică de calitate. Mai sunt și alte două modele: HP EliteBook 8570w cu ecran de 15.6 inch și EliteBook 8470w cu display de 14 inch.

Aceste portabile se adresează unor categorii aparte: brokeri financiari, ingineri, designeri, arhitecți, editare video, post producție, animație 3D, producție audio. Toate vor fi disponibile din vara lui 2012. Mi se pare  ciudat că ei au trimis un comunicat de presă la nivel global, dar fără să releve în totalitate și datele hardware care animă cele trei laptopuri sau stații grafice mobile cum le alintă HP.

Categorii: hpnotebook
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.