Diverse

Elon Musk este o persoană foarte imprevizibilă, una care poate avea păreri extrem de diferite pe acelaşi subiect de la o zi la altă. Deşi este un om cu idei şi viziuni strălucitoare, are şi momente în care pare a fi un ciudat, unul care taie şi spânzură după propriul chef. Stau şi mă gândesc dacă stilul său este acea libertate de exprimare pe care ne-o dorim. Parcă nu.

Revenind la subiectul acestui articol, Elon Musk a transmis săptămâna aceasta un mail directorilor săi de la Tesla prin intermediul căruia i-a informat că intenţionează să concedieze 10% dintre angajaţi deoarece are un “super bad feeling” (o presimţire foarte rea) în legătura cu economia. La sfârşitul anului 2021 compania americană avea undeva la 100.000 de angajaţi, adică Elon Musk se pregăteşte să lase fără job aproximativ 10.000 de oameni.

Tot săptămâna aceasta acelaşi Elon Musk a transmis angajaţilor să se întoarcă fizic la birou. Toţi salariaţii Tesla trebuie să stea cel puţin 40 de ore / săptămâna la birou, iar cei care nu se vor conforma sunt liberi să îşi caute un alt loc de muncă.

După aceste controverse acţiunile Tesla au scăzut cu 8.5%, iar capitalizarea companiei s-a redus cu 65 de miliarde de dolari.

Sursa: profit.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.