Diverse

eMAG construieşte în Ungaria un centru logistic de peste 100.000 de metri pătraţi, acesta urmând a deveni cel mai mare din Europa Centrală şi de Est. Centrul va deservi clienţii din Ungaria, Germania, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Austria şi Republica Cehă.

Investiţia se ridică la 35 de miliarde de forinţi (aproximativ 87 de milioane de euro), din care 4.8 miliarde de forinţi (aproximativ 12 milioane de euro) sunt acoperiţi de HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency), agenţia ungară pentru promovarea investiţiilor.

Centrul logistic este construit în apropiere de Budapesta (în localitatea Dunaharaszti) de către Baupartner Construct, constructor cu care eMAG a colaborat şi la depozitele din România. Noul centru logistic va fi finalizat până la sfârşitul acestui an şi va fi unul cu un grad ridicat de automatizare. Când va funcţiona la capacitate maximă, depozitul va avea peste 600 de angajaţi.

Sursa: profit.ro

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.