Software

Îmi amintesc că eMAG avea o versiune mobile destul de bine pusă la punct, dar uite că între timp au finalizat și aplicațiile dedicate pentru iOS și Android. Este un pas logic dacă ne gândim la răspândirea telefoanelor și tabletelor în 2014.

Aplicația de Android a eMAG.ro are 4.90 MB și are nevoie doar de permisiunea de a accesa fotografiile de pe device. Mi-a plăcut designul, viteza cu care navighezi prin meniu, organizarea intuitivă. Te loghezi cu contul tău și poți face comenzile într-un ritm alert.

Are și un istoric al produselor vizualizate. La prima vedere pot să spun că mi-a plăcut. O puteți încerca spre a trage concluziile PRO sau CONTRA. Mi se pare un pas firesc al eMAG și mă așteptam să meargă în acestă direcție.

Câteva capturi de ecran cu eMAG.ro pe Motorola Nexus 6:

Categorii: android

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.