Diverse

eMAG a anunţat astăzi lansarea în premieră pentru România a serviciului Instant Money Back. Acesta este oferit în parteneriat cu PayU şi Alpha Bank România, utilizând tehnologia Moneysend de transfer rapid între cardurile de credit sau debit Mastercard / Maestro, respectiv VisaDirect pentru transferurile rapide între cardurile Visa Debit / Visa Electron.

La ce e bun serviciul Instant Money Back ?

Până acum orice client eMAG care făcea plata cu un card salvat în cont ce dădea retur comenzii, primea banii înapoi în cont în câteva zile, poate chiar săptămâni. Timpul de aşteptare era foarte mare, iar utilizatorul nu se putea folosi de acei bani blocaţi.

Prin Instant Money Back cei de la eMAG ne promit că toate comenzile făcute cu plată online prin intermediul unui card salvat în cont vor primi contravaloarea produselor returnate în maxim 30 de minute de la soluţionarea returului. Totul se desfăşoară mult mai rapid, iar clienţii pot reutiliza banii în cel mai scurt timp posibil.

Serviciul va fi disponibil tuturor clienţilor eMAG care au cel puţin un card salvat în cont şi vine ca o motivare în plus pentru cei care au evitat astfel de plăţi până acum, tocmai pentru perioada foarte lungă de aşteptare a returnării banilor în caz de retur.

“Credem că  introducerea acestui nou serviciu va oferi mai mult confort și încredere clienților eMAG care folosesc opțiunea de plată online prin intermediul cardului salvat. Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienți cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluționarea returului produselor și îi vor putea reutiliza imediat.” a declarat Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Categorii: retail
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.