Milestone este un smartphone care s-a vândut foarte bine la sfârşitul lui 2009 şi începutul lui 2010 în SUA. Acolo poartă denumirea de Droid. eMAG l-a adus abia în aprilie şi pe piaţa românească. Nu am zărit telefonul prin oferta Germanos, Altex, Domo, etc.
        S-ar putea să fie prea târziu căci deja au poposit pe meleagurile nord-dunărene smartphone-uri de generaţia nouă precum HTC Desiree sau Nexus One care vin cu dotări superioare “americanului” de la Moto. Să trecem rapid peste o listă cu funcţii:
– procesor de 550 Mhz;
– tastatură qwerty şi touchscreen de 3,7 inch;
– sistem de operare Android 2.0;
– gprs clasa 12 şi bluetoot 2.1 cu EDR;
– jack de 3,5 mm;
– greutate – 165 grame;
– cameră de 5 Megapixeli;
– baterie de 1400 mAh;
– Wi-Fi, microUSB;
– 3G, GPS;
– card de 8 Gb inclus şi suportă microSD-uri de până la 32 Gb;
– slide phone;
– preţ – 1849 Ron
        Este deja depăşit ca tehnologie şi nu ştiu câte persoane vor fi atrase de greutate de 165 grame iar de design oricât de tolerant ai fi nu poţi spune că este frumos. Este pătrăţos de-a dreptul. Milestone a venit prea târziu.
Galerie foto Motorola Milestone

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.